Teško je pronaći nekoga iz ovih krajeva (a i šire) tko nije barem jednom plesao na svadbi ili domjenku na kojemu su svirali vrhunski glazbenici i zabavljači benda Smooth.

Do sada broje preko tisuću live nastupa što je, priznat će te, impresivna brojka – i ne namjeravaju usporiti! Dapače, upravo ovaj blagdanski period im je najintenzivniji radi gotovo svakodnevnih svirki na raznim božićnim i novogodišnjim domjencima. Bogato iskustvo od čak šesnaest godina na pozornici im osigurava rastuću popularnost, ali i sve veću publiku. Repertoar kojim pokrivaju gotovo sve stilove, ali i raspon od nekoliko desetaka godina, čini ih pravim pogotkom za mlađe, ali isto tako i nešto starije fanove.

Ovaj put su za upravo tu svoju publiku, ali i sve one koji će tek to postati, snimili još jedan video uradak za svoj novi singl Pase, koji nam donosi urbani zvuk u kojem će se prepoznati gotovo svi.

Nema boljeg završetka još jedne uspješne godine od promocije novog spota, koja se održala 29.12.2018. u Caffee baru Roses, Oroslavje. Event je bio iznimno dobro posjećen, a reakcije su fantastične – još jedna potvrda kako im ovo nije samo posao, nego ljubav i strast, koju pretaču u ogromnu energiju na pozornici, ali i u svoje autorske pjesme.

U konačnici možemo samo zaželjeti još mnogo godina neumornih svirki kojima će uveseljavati publiku te uljepšavati ionako posebne dane mladencima.

Facebook komentari